Over Tozenti

Wij zijn Tozenti, wij zijn gespecialiseerd in stress, burn-out en daarvan afgeleide klachten.

Tozenti staat voor To Zen, zen worden, in het Engels.

Oorspronkelijk hadden we daar nog Chi aan toegevoegd, dat staat voor levenskracht en vitale energie, maar daar brak iedereen zijn tong over.

Vandaar dat het Tozenti is geworden.

Maar denk bij Ti de Chi er gerust nog bij, ook daar gaan we voor, meer levensenergie!

In het Italiaans staat Ti trouwens voor jij en dat sprak ons erg aan:

Jij wil weer zen worden, daar helpen we je graag  bij!

 

Producten

Je vindt bij ons producten van de allerhoogste kwaliteit. In eerste instantie voedingssupplementen maar het assortiment zal breder worden.

We hebben ons eigen merk Tozenti, 100% natuurlijke handmade producten met alleen maar geteste en gecertificeerde werkzame stoffen en geen vulstoffen. Veelal ook liposomaal, waarbij de werkzame stoffen verpakt zijn in gezonde vetzuren waardoor ze het maagzuur beter trotseren en daarmee minimaal 4 keer beter worden opgenomen.

Het zijn wat we noemen stressvitals, voedingsstoffen die essentieel zijn als je last hebt van stress of met burn-out- en daarvan afgeleide klachten kampt.

Daarnaast bieden we producten aan van partners die ook fantastische producten leveren. Energetica Natura met Biotics bijvoorbeeld. Maar ook Bonusan, Zinzino en Vitals. Alleen maar merken die topkwaliteit hoog in het vaandel hebben.

We werken veel vanuit de stressologie methode, een nieuwe zeer effectieve methode tegen stress- en burn-outklachten, die in de praktijk ook goed bleek te werken tegen depressie. Om die methode te optimaliseren zijn de Tozenti producten ontwikkeld.

Als je meer wilt weten wat stressologie inhoudt en voor jou kan betekenen, lees dan vooral verder.

 

 

Disclaimer: de methode die we stressologie hebben genoemd is nieuw en derhalve nog niet wetenschappelijk onderbouwd. Dat is wel het geval bij de voedingsstoffen waar we mee werken, daar is veel onderzoek naar gedaan. Maar de methode als geheel is nog niet wetenschappelijk onderzocht. In de praktijk hebben we de afgelopen jaren wel hele mooie resultaten gezien. Het is onze intentie om de methode gaandeweg steeds meer te onderbouwen, ook vanuit wetenschappelijk perspectief.